ziA - zijn in Aandacht
Je bent al alles wat je ooit zou willen worden (Thich Nhat Hanh)

Privacybeleid
 
  • ziA respecteert je privacy overeenkomstig de geldende wetgeving.
  • ziA verbindt zich ertoe om je privacy te waarborgen en te beschermen. Ze beschouwt de door jou verstrekte persoonsgegevens als vertrouwelijke informatie. Ze omvatten de gegevens die je uitdrukkelijk verstrekt en de gegevens die je niet uitdrukkelijk verstrekt maar die automatisch worden verzameld zoals je IP-adres, het browsertype en bestuuringssysteem van je computer, het aantal bezoeken en de bezochte pagina's. 
  • Je contactgegevens worden in geen geval doorgegeven aan derden.
  • de verwerkingsverantwoordelijke van ziA is Brenda Mylle, Nachtegalenlaan 4, 8470 Gistel. Zij is gebonden door het beroepsgeheim.
  • ziA verzamelt en verwerkt gegevens van cliënten die een beroep doen op de diensten van ziA in het kader van een training of persoonlijke begeleiding. Deze gegevens worden door de cliënt zelf verstrekt. Dat kan via het elektronische intakeformulier (volgen van een training) of persoonlijk (bij individuele begeleiding). De verstrekte en verwerkte gegevens bevatten persoonsgegevens zoals o.a. naam, adres, telefoon en e-mailadres en gegevens die verband houden met factoren die van belang zijn voor een passende begeleiding. 
  • indien nodig worden financiële gegevens verzameld voor het opmaken van facturen of andere boekhoudkundige documenten.
  • persoonlijke gegevens uit de intakeformulieren van trainingen die door ziA worden gegeven, maar aangeboden worden door andere organisaties, worden enkel verwerkt door ziA. Na afloop van een training wordt persoonlijke informatie verwijderd. Naam en adresgegevens zullen daarna enkel gebruikt worden om je informatie te sturen over terugkeersessies of andere cursussen (indien je daar toestemming voor gaf). Je kunt op elk moment vragen om je adresgegevens uit deze lijst te laten verwijderen door een mail te sturen naar info@zijninaandacht.be.
  • je kan op elk moment je persoonlijke gegevens opvragen, verbeteren en aanpassen door contact op te nemen met info@zijninaandacht.be. Er zal hiervoor dan een afspraak vastgelegd worden.
  • je bezoek aan deze website houdt in dat je akkoord gaat met bovenstaande informatie en ziA de toelating geeft om de door jou meegedeelde persoonlijke gegevens te verwerken zoals hierboven bepaald.